שם השוטר שונה

  • שם השוטר ע"ג הדוח שונה משם השוטר על תג שם השוטר ?
    מיקי | 20/04/2021 00:05

    שלום רב, נתפסתי על מהירות. ראיתי את שמו של השוטר על תג החולצה.

    כשקיבלתי את הדוח, ראיתי ששם השוטר שונה ורק שם משפחתו זהה למה שרשום בתג החולצה. יש לזה משמעות ? אפשר לבטל דוח בגלל זה? זאת עילה טובה? תודה

    • שם השוטר שונה
      יעקבי | 21/04/2021 18:14

      שלום מיקי,

      לעיתים מזומנות השוטר חותם בשמו המלא ולעיתים בקיצור שם או בשם חיבה.

      בכל מקרה מציין את מספרו האישי ודי בכך כדי לעשות הצלבה ולהגיע לשם המלא.

      אין בכך כדי לפגום בכשרותו של הדו"ח.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.