הגשת בקשות בהוצלפ ללא ליווי עו"ד

  • הגשת בקשות ללא עו"ד
    הדר | 18/04/2021 23:58

    שלום,

    פתחתי תיק הוצאה לפועל נגד חייב - לביצוע פסק דין על סך 8,000 ש"ח.

    התיק לא התאים למסלול המקוצר ולכן התיק מתנהל במסלול הרגיל (לחייב יש תיקים רבים אחרים בהוצלפ).

    החלטתי לפעול ללא עו"ד, וכעת לאחר שבוצעה המסירה עליי להגיש בקשות ישירות לנקיטת הליכים כגון עיקול מקרקעין/מטלטלין נגד החייב, עיכוב יציאה מהארץ ועוד.

    קיימים טפסים ייעודיים לכך, ובהם אני מתבקש לציין את מס' הדרכון של החייב, תאריך הוצאה, לצרף נסח טאבו של הנכס שלו (אם יש), מס' רכב, ועוד.

    אין לי את המידע הזה. איך אני אמור לאתר את כל הפרטים על החייב?

    (כמובן שיש לי מס' ת.ז וכתובת - אחרת התיק לא היה נפתח, אך כעת כאשר אני רוצה לנקוט הליכים - נדרש ממני להשיג פרטים רבים נוספים).

    האם ישנה אופציה לבקש מהרשם שיצווה לאתר את המידע על החייב?

    אם הייתי לוקח עו"ד הוא היה חוקר ומאתר עבורי את המידע? או שגם הוא היה מבקש צו גילוי שכזה?

    אשמח לתשובה כיצד עליי לפעול.

    תודה,

    • הגשת בקשות בהוצלפ ללא ליווי עו"ד
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 21/04/2021 11:52

      שלום הדר,

      בטופס הבקשות את צריכה לציין את השם המלא של החייב, ת.ז. שלו וכתובתו.

      את יכולה להגיע להוצלפ גם, הן יכולים לעזור לך במילוי הטפסים

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il