הטכנאי גרם לנזק

  • נזק שגרם טכנאי למקרר בזמן תיקון
    מיכאל | 18/04/2021 23:00

    הזמנתי טכנאי לתיקון מקרר שקופא. מבדיקה שהוא ביצע אמר כי כל הרכיבים האלקטרוניים לרבות כוף חימום, טרמוסטאט וכ"ו תקינים ומה שצריך לעשות זה לפתוח סתימה של קרח בתעלת הניקוז.

    ציינתי שביצעתי כבר פעמיים הפשרה מלא והתקלה חוזרת אחרי כמה זמן. בתגובה הוא אמר שיבצע הפשרה מקצועית וטובה יותר.

    בזמן שהוא ניסה להפשיר את הקרח ולקלף אותו עם מברג ופטיש הוא עשה לי חור בתעלת הניקוז ויצר חור עובר מהמקפיא לתא ראשי של המקרר.

    אחרי שלא הצליח להפשיר אמר שאין ברירה וצריך לעשות הפשרה ארוכה של 48 שעות ואז הוא יחזור והשלים את העבודה ולסתום את החור שיצר עם דבק.

    לאור איכות העבודה והנזק שהוא גם למקרר סירבתי שימשיך לטפל ועכשיו הוא דורש ממני לפחות את עלות השירות שהוא כביכול נתן.

    האם אני מחויב לשלם לו אפילו שהוא גרם לי לנזק יקר יותר? האם כדאי להגיש נגדו תביעה קטנה? אם אני אגיש תביעה האם בכל זאת לשלם על השירות?

    מה הדרך הכי טובה לפתור את המצב?

    תודה, מיכאל

    • הטכנאי גרם לנזק
      ליאור חאיק, עו"ד | 18/04/2021 23:41

      היי

      הייתי מגיש תביעה קטנה ככול וניתן להוכיח את הנזק שהוא ביצע ועלות השבת המצב לקדמותו.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com