*מאי 2020 - תיקון!

  • כספי כרטיסי טיסה שלא הושבו מחברת תיירות
    רון | 17/04/2021 17:44

    שלום,

    סוכנות נסיעות ממאנת להחזיר כספים בגין כרטיסי טיסה שנרכשו באפריל 2019, לטיסה של חברת התעופה אייר-אירופה שאמורה הייתה הייתה לצאת במאי 2019 ובוטלה (קורונה), בתואנה שהם עדיין לא קיבלו את הכספים מהחברה. לחברה ישנה נציגות בארץ, אך הואיל והכרטיסים נרכשו דרך סוכן, אנו מופנים חזרה אליו. תכתובות מייל מייגעות עם הסוכנות במשך שנה ועל-אף הפצרותנו, לא הומצאו תכתובות בינם לבין נציגי חברת התעופה. מיותר לציין שהסוכנות מיוזמתה לא טורחת לעדכן אותנו בנעשה להשבת הכספים, אם בכלל.

    האם להגיש תלונה לרשות להגנת הצרכן או להגיש תביעה? אם כן, כנגד מי - הסוכנות או חברת התעופה?

    תודה!

    • *מאי 2020 - תיקון!
      רון | 17/04/2021 17:46

      נרכשו באפריל 2020 לטיסה שאמורה ייתה לצאת במאי 2020 ובוטלה עקב הקורונה.

    • תביעה ביטול טיסה
      ליאור חאיק, עו"ד | 18/04/2021 23:40

      היי רון

      מציע להגיש תביעה קטנה ביחד ולחוד נגד שניהם, והם ישברו את הראש ביניהם מי צריך לשלם.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com