מיום תשלום הדו"ח בפועל

  • מצלמת מהירות בדרך בין עירונית + 8 נקודות ?
    הילה | 12/04/2021 11:17

    יש לי שאלה, האם 8 נקודות חובה נספרות החל מיום צילום ביצוע העבירה או שהן מתחילות מיום קבלת הדוח לבית בעת תשלום הקנס בפועל, תודה.

    • מיום תשלום הדו"ח בפועל  לת
      אבי | 12/04/2021 12:35

      • אבל לדעתי יתכן שהנקודות הם מיום ביצוע העבירה.
        הילה | 12/04/2021 13:08

        ככה ראיתי בתקנות.

        • שיטת הניוד
          יעקבי | 12/04/2021 15:20

          שלום הילה,

          הנקודות נזקפות לחובה מיום ביצוע העבירה. ראי תקנת עבורה 547 (ב).

          הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.

        • על פי כתבה משפטית באינטרנט
          אביחי | 12/04/2021 19:30

          הנקודות מיום ביצוע העבירה ולא מיום התשלום - להלן קישור לכתבה

          "יודגש, כי במידה ואדם ביצע עבירת תעבורה אשר יש בצידה ניקוד, תשלח אליו הודעה בדואר ובה פירוט הנקודות בגין העבירה. ניקוד זה יימנה מיום ביצוע העבירה ולא מיום תשלום של הקנס בגין אותה העבירה. כן יודגש, כי במידה ותוגש בקשה להישפט – הדבר יגרום להקפאת הנקודות עד לסיום ההליך המשפטי."