הפסדי הון

  • 867
    מני | 09/04/2021 17:33

    היי
    אני שכיר
     מלאתי שומה 1301
    שנת 2020 סגרתי רווח ניע (867)
     בסוף הדוח לא ראיתי החזר מס בגין הפסדי עבר.
    אני אמור לראות כמה מס יוחזר לי מתוך מה ששילמתי עקב הפסדי עבר?
    תודה

    • הפסדי הון
      עו"ד משה (מוש) גבע | 16/04/2021 11:20

      טופסי 867 לא יכללו התייחסות להפסדי הון משנים קודמות כיוון שאין אותו גוף יכול לדעת אם קיזזת את ההפסדים האלה כנגד מקורות אחרים.

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      שותף ומנהל סניף תל - אביב
      סלי אילון ושות' - משרד עורכי דין מיסים
      יעוץ וליווי מקצועי ומשפטי בתחום המיסים

      רח' הארבעה 28 ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@gevalaw.co.il

      • רוצה לחדד
        מני | 20/04/2021 07:52

        לפני השדור עשיתי חישוב ולא הופיע שאני זכאי להחזר מס ששילמתי בשנת 2020
          אני תוהה אם טעיתי או שזה תקין והם עושים את החישוב, של ההחזר עקב הפסדים בעבר