צילום תיק חקירה ע"י המתלונן מתי אפשרי?

  • צילום חומרי חקירה ממחלקת התביעות ע"י מתלונן
    אביאל | 09/04/2021 14:06

    שלום.

    בעוד חודש ימים יתקיים דיון בעניין ביזיון בית משפט (סעיף 6) בעקבות הפרת צו למניעת הטרדה מאיימת שניתן לי כמתלונן בתיקי תקיפה.

    התלונות שהגשתי במשטרה נמצאים היום בתביעות והוחלט להגיש כתב חשדות נגד החשודים בכפוף לשימוע (גם בעבירות הפרת הצו וגם בעבירות התקיפה).

    שאלתי היא האם לצורך בירור האמת בדיון הקרוב אוכל לבקש לצלם את העדויות של המפרים בתיקים הנמצאים בתביעות? או שעליי לבקש מבית המשפט לחייב את התביעות לאפשר לי לצלם?

    תודה רבה על תשומת הלב.

    • צילום תיק חקירה ע"י המתלונן מתי אפשרי?
      עו"ד אמיר מורשתי | 11/04/2021 12:09

      אביאל יקר, אני מפנה אותך להנחיית פרקליט המדינה 14.8 אשר מפורסמת באינטרנט- תוכל לראות האם המקרה שלך נכנס לגדר המקרים בהם ניתן לעיין בתיק.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי