פנה עם החומר לעו"ד שיבחן את התיק

  • ביטול הסכם פשרה
    מיה | 08/04/2021 16:39

    הי שלום
    שאלה לפני כמה ימים הוזמנתי לדיון בבית משפט בגלל תביעת א.כ.ע שהגשתי לפני שנים נגד החברה ונגד רשלנות הסוכן ביטוח.
    התיק היה בת"א והגיע לבאר שבע.
    בדיון נכחו עורך דין שלי של חב הביטוח עדים מטעמי וסוכן הביטוח מטעם הביטוח.
    מציינת שבפתח הדיון השופט הציג את הצעת הפשרה שלא הית מקובלת עלי, לא התקיים דיון בכלל, לא שמעו אותי או את העדים שלי...ולא היה דיון כלל כמו כן לא היתה כלל התייחסות לחוות דעת רפואיות של מומחים אותם הגשתי כולל חווד מומחים מטעם בית משפט.
    השופט ביקש ממני לצאת מהדיון בו נותרו על הצדדים חוץ ממני....וביקש לפני יציאתי שעורכת הדין תשאר כדי שתשכנע אותי לקבל את הפשרה שהוצעה...או כפי שהשופט הסביר לי אם לא תקבלי אותה התיק יסגר הפוליסה תבוטל ואקבל 0 כסף.
    לאחר שכנועים ובכי רב הסכמתי למרות שהרגשתי שהכל נעשה בכפייה, ושהם גנבו לי את כספי הביטוח שהיו מגיעים לי בגין מקרה הביטוח שנותרתי עד היום עם 100% אבדן כושר עבודה לצמיתות..פלוס נכות נפשית .הן ע"י ביטוח לאומי והן ע"י כל המומחים הרפואיים גם יחד. הפגיעה היתה בעבודה ובמקום העבודה. עבדתי בחבר פרטית מסודרת כמה שנים.
    עדיין לא קיהלתי את הכסף הזעום מהפשרה...מחב הביטוח...
    הגעתי לפני כשנה לגיל פרישה ובלי קשר לתביעת אבדן כושר היו צריכים לשלם לי כ 27 אלף (הפשרה) 170 אלף בלבד....בלי פנסיה והתנאים הרבים דהיו בפוליסה לה הפרשתי כסף.....וביטלו את הפוליסה.
    האם אפשר להציל את המצב
    דחוף מבקשת תשובה של עורך דין
    תודה.

    • פנה עם החומר לעו"ד שיבחן את התיק
      צבי שמיר, עו"ד | 13/04/2021 16:33

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com