ככל הנראה אתה תוזמן לנהיגה נכונה

  • דו״ח פסילה על תנאי
    אבי ביילין | 05/04/2021 17:08

    שלום רב, קיבלתי דו״ח לפני כשנה וחצי על שימוש בסלולר בהיותי נהג בצבא, ובעסקת טיעון קיבלתי שנה וחצי פסילה על תנאי למשך 30 יום, ו8 נקודות.
    לפני כשבוע קיבלתי דו״ח על נהיגה באי זהירות (ממה שאני מבין זה 500 שקלים ו6 נקודות)
    רציתי לדעת האם הדו״ח מפעיל לי את התנאי?
    ובמידה ולא האם בגלל הנקודות אצטרך לעבור נהיגה מונעת?

    • ככל הנראה אתה תוזמן לנהיגה נכונה
      אבי | 06/04/2021 07:02

      מה היה משך הזמן לפסילה על תנאי? עברה כבר שנה וחצי ויכול להיות שהזמן פג

      מצד אחר, האם הפסילה הייתה על כל עבירה או רק על טלפון?

      כמו שאומר יעקבי, לא עו"ד, רק רוצה לעזור

    • האם אפשר להפעיל את עונש התנאי שלי
      עו"ד אוריאל גולדברג | 07/04/2021 08:12

      אבי שלום,

      בשאלתך לא ציינת האם הדו"ח/ות ניתנו במסגרת צבאית או אזרחית.

      בהנחה ועבירת "אי הזהירות" נאכפה ע"י המשטרה, הרי שמדובר בעבירת קנס ולא ניתן להפעיל את עונש התנאי - אלא אם תבקש להישפט ותורשע.

      קורס נהיגה מונעת (נכונה) נדרש לעבור מי שצבר לחובתו 12 נקודות.

      בהצלחה!

      בברכה,

      עו"ד אוריאל גולדברג
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, בני ברק
      טלפון:052-6699003 , מייל: uriel@goldberg-lawyers.com

      • הדוח פלאפון
        אבי ביילין | 07/04/2021 15:54

        הדוח ניתן במסגרת צבאית