יבוא סיגריות

  • סיגריות
    א | 05/04/2021 08:40

    יש לי אתר בו רני מוכר מוצרי סיבידי עם אישור של חברות מייצרות בארצות הברית. כדי להיות ספיציפי מדובר בסיגריות סיבידי, כלומר שזה סיגריות בלי טבק וניקוטין לחלוטין. סיגירות שמיוצרות מפרח HEMP ואחוז הTHC שלו מתחת ל0.3% כמו שהרגולציה בארצות הברית דורשת. . כמביני חוק ומשפטים רציתי לדעת האם אני עובר על איזשהו חוק או עלי לבצע שינוי או לקבל אישור כלשהו מהרשויות או להימנע מפעיולויות מסויימותץ תודה רבה.

    • יבוא סיגריות
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/04/2021 12:07

      שלום רב,

      הפורום מיועד למתן מענה לשאלות בתחום זכויות היוצרים וקניין רוחני ולא בענייני רישוי מוצרים. יש לברר את השאלה באופן מקיף עם עו"ד המתמחה בתחום.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il