נזק נפשי מהעבודה

  • התיישנות בנזק נפשי
    אליהו | 05/04/2021 01:53

    נגרם לי נזק נפשי כבד מאד מעבודה אצל המעסיק הזה שהיה מתעלל בי ומתעמר בי כך שרק עכשיו 4 שנים אחריי אני מתחיל להתאושש ממנו.

    המעביד סגר את העסק, האם אפשר לתבוע את בעלי החברה?

    • נזק נפשי מהעבודה
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 05/04/2021 09:09

      בוקר אור

      במקרים מסוימים - אפשר לתבוע את בעלי החברה, את הדירקטורים ואת החברה - גם עם העסק סגור אבל היא פעילה ברשם החברות.

      אך אני מציעה לך להיוועץ לפני כן בעוה"ד ולבדוק שאכן תביעה כזו - כדאי להגיש וכי במידה ותזכה יהיה לך ממי להיפרע. בהצלחה.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com