גרימת נזק לשכן

  • בניית גג ללא היתר
    אריאל | 30/03/2021 16:40

    השכן בבניין הסמוך  אלינו   בנה  3 יחידות דיור ללא היתר וללא רשיון, הגג של  חדר  אחד מהדירות  שעשוי  מבניה קלה  נושק לחלונות חדר השינה שלנו  [הוא  מוצמד לקיר].  אנחנו הנחנו  מדחם על הגג בפינה  ללא  חורים רק הנחנו  והוא תבע אותנו על   שלושים אלף  שבעקבות "התקנת המדחס  יורד לו גשם  לחדר  והדייר ברח.

    האם בית המשפט נותן  סעד משפטי  לתביעה שכזו  ? מכיוון שבנה ללא רשיון? והאם יש פסקי דין  שאוכל  להראות. זו תביעה קטנה.

    • גרימת נזק לשכן
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 05/04/2021 15:07

      אריאל שלום,

      הטענה שהעלת בדבר בניה ללא היתר, היא טענת הגנה טובה, בהנחה שתוכל להוכיח אותה.

      ככול שיהיה בידי השכן (התובע) להוכיח כי הרכוש שבבעלותך ובאחריותך גורם לנזק, בית המשפט יוכל להורות לך להימנע מהמעשה המזיק.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com