בירור הליך התנגדות לצוואה

  • מועד הדיון בתביעה נגדית
    רוני | 30/03/2021 13:55

    אני התובע בתביעת התנגדות לצו קיום צוואה שהוגשה, הנתבעים הגישו תביעה נגדית, ובתביעה הנגדית התקיים דיון באופן מאוד
    מהיר תמוה בעיניי שכלכך מהר התקדמו עם התביעה הנגדית, בעוד שבתביעתי לא קורה הרבה, מה סדר הדברים בדבר התקדמות תביעה נגדית, והאם יש כלל כלשהו בעניין התקדמות תביעה נגדית.(האם ההתקדמות אמורה להיות איטית יותר מהתביעה שאני הגשתי).

    תודה רבה

    • בירור הליך התנגדות לצוואה
      עו"ד אורית ג'קמן לדאני | 05/04/2021 16:58

      היי רוני,

      לא ברור משאלתך מהי התביעה הנגדית שהוגשה.

      מכל מקום, וככלל אין חובה ששני ההליכים יתנהלו במקביל. הכל תלוי בנסיבות, במהות ההליך, ובקשר בין ההליכים.

      יש הליכים שקשה יותר לפתור, יש אחרים שיותר פשוט. לרוב הליכי התנגדות לצוואה מורכבים ולוקחים זמן.

      בהצלחה,

      בברכה,

      אורית ג'קמן לדאני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה
      מפי 5, מתחם סוהו, נתניה

      טלפון: 077-4564002 , מייל: jeckmanorit@gmail.com