תיקון טעות הקלדה

  • בדיקת אבהות כשיש ספק לגבי האב
    דני | 28/03/2021 07:13

    שלום וברכה.

    אנו זוג נשוי ליברלי המאפשר חופש מיני אחד/ת לשני/ה עם אחרים אבל רק עם אמצעי מניעה(קונדום).

    אשתי היתה עם מישהו ביום שיכול היה להיות יום הביוץ ולטענתה הוא הטריד את הקונדום במהלך המגע המיני אבל גמר בחוץ.

    ידוע שתאורטית גם מאקט כזה אפשר להיכנס להיריון.

    גם אני קיימתי איתה מגע סביב יום הביוץ כך שאם יהיה היריון-לא יהיה ניתן לדעת מיהו האב.כמובן ששנינו לא מעוניינים בהיריון שבו אני לא האב.

    הבנתי שהחל משבוע 11 להיריון אפשר לעשות בדיקת אבהות אבל זה דורש צוו בית משפט לשם כך.

    מה לעשות כדי שהצוו כבר יהיה בידינו בתחילת שבוע 11 אם אכן יהיה היריון כדי שלא לאבד זמן יקר-כלומר שיהיה אפשר לבצע את הבדיקה בשלב הכי מוקדם שזה אפשרי כדי שאם יתברר שאני לא האב-אז ביצוע ההפלה עדיין יהיה לא קשה כל כך.

    תודה מראש.

    • תיקון טעות הקלדה
      דני | 28/03/2021 07:17

      הוקלד בחצי הראשון של הפניה המקורית בטעות-הטריד,במקום-הוריד.

      • בדיקת אבהות לזוג נשוי
        עו"ד אורית ג'קמן לדאני | 05/04/2021 16:55

        היי דני,

        נשמע שאתם באי וודאות. לא פשוט.

        מציעה להיערך מראש ולהגיש בקשה דחופה לבהמ"ש המוסמך קודם המועד לעריכת הבדיקה. כך שכשיגיע המועד, יהיה לכם צו מוכן.

        בהצלחה ובשורות טובות.

        בברכה,

        אורית ג'קמן לדאני, עו"ד
        מנהלת פורום דיני משפחה
        מפי 5, מתחם סוהו, נתניה

        טלפון: 077-4564002 , מייל: jeckmanorit@gmail.com