מניין הימים

  • ערעור
    אא | 19/03/2021 05:32

    שלום
    שאמורים להגיש בקשה לעתירה מנהלית אם עובר 45 יום כלומר כמה ימים אחרי 45 יום האם לא יהיה ניתן כבר להגיש עתירה מיום תשובת וועדה? כי וועדה שלחה תשובה רק אחרי שבועיים מיום החלטת וועדה
    תודה

    • מניין הימים
      עו"ד שי בייזר | 22/03/2021 13:01

      שלום רב,

      מניין הימין נמנה ממועד הידיעה על ההחלטה של הרשות ולא ממועד ההחלטה עצמה.

      תשומת ליבך כי יש להגיש את העתירה ללא עיכוב ולעיתים גם עתירה שהוגשה בתוך 45 ימים עשויה להיחשב שהוגשה בשיהוי.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il