עד איזה גיל ניתן להצטרף לביטוח תאונות אישיות

  • ביטוח תאונות אישיות
    אור | 17/03/2021 20:25

    שלום רב,

    התקשר סוכן מחב' ביטוח לאימי בת ה71 והציע לה ביטוח תאונות אישיות.
    יש לציין שאימי סובלת מאוסטאופורוזיס. מקבלת זריקת סידן כל חצי שנה.

    אשמח לדעת האם זה הגיוני שלאישה בגילה ובמצבה  הציעו ביטוח כזה?

    • עד איזה גיל ניתן להצטרף לביטוח תאונות אישיות
      עו"ד מיטל ירון | 17/03/2021 20:59

      שלום אור,

      לביטוח לתאונות אישיות ניתן להצטרף גם בגילאים מאוחרים כולל בגילאי השבעים המוקדמים. כל חברת ביטוח קובעת מהו גיל הצטרפות המקסימלי שבו ניתן להצטרף. ניתן להיכנס לאתר של חברת הביטוח ולבדוק את תנאי הפוליסה או לבקש מסוכן הביטוח להציג בפניכם את הפוליסה. למיטב ידיעתי, תום תקופת הביטוח הינה בהגיע המבוטח לגיל 80.

      תנאי הקבלה לביטוח תאונות אישיות הם יחסית מקלים והשאלות הנוגעות למצב הבריאותי הינן מצומצמות. לכן ייתכן שאין מניעה לקבל את אימך לביטוח גם אם אוסטאופורוזיס. בכל מקרה, על אימך להשיב תשובות מלאות וכנות לשאלות שעליהן היא נשאלת כדי שלאחר מכן חברת הביטוח לא תוכל להעלות טענות באשר למידע שלא גולה לה.

      אני כאן לרשותך לכל שאלה נוספת.

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law