יצירה משותפת

  • זכויותיי כיוצר
    רמי | 15/03/2021 12:35

    עזרתי לחבר עם מילים לשיר לפני כמה שנים. הוא שיחרר אותו לאוויר לא מזמן, אך משום מה, לא עודכנתי על כך ונדמה שבכלל הודרתי מכל העניין.

    מה עליי לעשות?

    • יצירה משותפת
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/03/2021 15:16

      שלום רב,

      השאלה כללית מדי - יש לבחון את מכלול הנסיבות, המצגים, כוונת הצדדים ועוד על מנת להסיק באם מדובר ביצירה משותפת ו/או כי יש לך זכויות כלשהן בה.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il