תיק ניכויים לעובדת ניקיון

  • עובדת נקיון שמסרבת לתלוש
    ברק | 10/03/2021 17:29

    שלום רב.
    יש בבניין שבו קניתי דירה עובדת ניקיון שעובדת 30 שנה במהלך ה30 שנה אמרו לה מספר פעמים שתתן פרטים וישלמו עליה מיסים וביטוח והיא סירבה מה ניתן לעשות מצד אחד זה לא חוקי מצד שני אם נפטר אותה נצטרך לשלם פיצויים של 30 שנה

    • תיק ניכויים לעובדת ניקיון
      עו"ד אריאל שוורץ | 22/03/2021 11:51

      שלום רב,

      במקרה זה עליכם להוציא מכתב התראה טרם נקיטת הליך משפטי שכן התנהגות העובדת וסירובה לאפשר לנכות עבורה ניכוי חובה הינה מנוגדת להוראות החוק. מומלץ כי מכתב ההתראה יערך על ידי עורך דין שיכול לעזור לך בהסדרת הסוגיה.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל דיני עבודה

      דרך אבא הלל סילבר 15, רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com