שר"מ בטיפול כימותרפי

  • שירותים מיוחדים
    טיפולים כימותרפיים | 10/03/2021 17:27

    שלום

    היכן אפשר לראות רשימת טיפולים כימותרפיים  דרך הוריד מאושרים על ידי המוסד לביטוח לאומי

    לפי בדיקה באתר הביטוח הלאומי יש חוזר עדכני המראה את רשימת הטיפולים עם השמות  לחולי סרטן המקנים 50 אחוז שירותים מיוחדים אוטומטי ללא וועדה - החוזר משנת 2016/17 ואינו בטל.

    מדובר בטיפולים כימותרפיים דרך הוריד שמעניקים שירותים מיוחדים אוטומטי 50 אחוזים ללא וועדה, השמות נבדקו שוב ושוב והם מופיעים ברשימה.

    גם אין חוזר אחר במקומו.

    השאלה נשאלת כי לפי ביטוח לאומי יש עדכון וטיפולים כימותרפיים עם השמות (חסוי) דרך הוריד לא נכללים מלפני כמה חודשים, כאשר בזמן שלפי חוזר אחרון באתר ביטוח לאומי ובכל אתר הטיפולים הספציפיים עדיין מופיעים בפרוטוקול ומקנים 50 אחוז שירותים מיוחדים אוטומטי ללא וועדה.

    האם יש ביטול על כך במסמך עדכני  ?, היכן ניתן לראות את המסמך המתבקש אם כן ?