פיצוי מיוחד לתקופת הקורונה

  • אבטלה
    יוסי | 10/03/2021 08:06

    שלום. אני עובד במקום כ11 שנה
    מתחילת משבר הקורונה תיק נפתח במרץ היתי בחלת כ64 ימי אבטלה שולמו לי ועוד חמישה ימים הראשונים סך הכל 69. כרגע חזרתי לעבודה הכל בסדר.
    מבחינת החוק לפי גילי מגיעים לי כ100 ימי אבטלה
    שאלתי היא : במידה ואני מפוטר אחרי שהטבת הממשלה נגמרת האם ישארו לי 30 ימים? או שזה מתאפס חזרה ל100 מתי זה מתאפס?

    • פיצוי מיוחד לתקופת הקורונה
      עו"ד אריאל שוורץ | 22/03/2021 11:49

      שלום רב,

      שאלתך נוגעת למנגנון היחודי שנקבע לחל"ת לעובדים בתקופת הקורונה ומשכך אינה מסודרת בחוק אלא בתקנות או צווים. מומלץ כי תבדוק פרטנית מול לשכת התעסוקה או מול חשב השכר של מקום עבודתך.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל דיני עבודה

      דרך אבא הלל סילבר 15, רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com