האם לפתוח חברת בת אמריקאית או חברה ישראלית

  • האם לפתוח חברת בת אמריקאית או חברה ישראלית
    א' | 06/03/2021 18:55

    שלום רב ותודה מראש

    הנני נמצא בJV עם מספר שותפים,אחד מהם הינו בעל חברה אמריקאית ומאחר ואנחנו מתכננים לבצע עיסקאות בישראל אני עומד בפני דילמה.

    האם לפתוח חברת בת או חברה ישראלית שתמצא בJV עם החברה האמריקאית..ז"א לדוגמא הגוף הישראלי שיקום יהיה בבעלות החברה "האם" והשותפים הישראלים נניח 50-50..

    מה נכון יותר עסקית והתנהלותית כאשר נרצה לעבוד מול חברות בארץ ומול חברות בחו"ל ...תודה