פנו לפורום דיני תעבורה

  • דוח על עמידה בנתיב לא נכון
    מרוות | 04/03/2021 20:48

    שלום
    עמדתי בכניסה לכיכר מעגלית בעלת שלושה נתיבים שנכנסת לשלושה נתיבים. בנתיב הימיני מסומן על הכביש סימן לכיוון ימין.(כיכר הביג בנצרת)
    אני עמדתי בנתיב הימיני משום שאני רוצה להמשיך בנסיעה ישר, וחשבתי שאין טעם לזגזג, כך אני ממשיכה ישר ונכנסת לנתיב הימיני וממשיכה לבית שלי ליד בית הממשלה.
    שוטר שנמצא בצד עצר אותי ונתן לי דוח משום שהנתיב שאני נסעתי בו מיועד לכניסה לעפולה. אבל הנתיב הזה ממשיך גם לנתיב ימיני בלי לזגזג.
    איפה ההיגיון במעגל תנועה בעל 3 נתיבים אם לא להקל על תנועה.!
    למרות שיש עוד כניסה לעפולה מכביש השירות ליד צומת ביטוח לאומי. זאת הצומת השניה שממנה ממשיכים לעפולה.
    האם הדוח מוצדק? אני מבקשת לבטל את הדוח
    תודה

    • פנו לפורום דיני תעבורה
      עו"ד לילך אקרמן | 14/03/2021 21:31

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il