איך זה קשור לסדרי דין בבתי משפט?

  • שאלה בדיני צבא
    סיגלית | 03/03/2021 18:02

    שלום לכם הבן בשירות חובה עומד לסיים טירונות כרגע בריתוק וכולם יוצאים בעוד שבועיים לרגילה האם הוא זכאי גם?

    • איך זה קשור לסדרי דין בבתי משפט?
      שאול | 03/03/2021 19:12

      לגופה של שאלה אני משער: אם הריתוק שלו [ולא ציינת לכמה זמן] ימשיך גם לאחר היציאה לרגילה, אז ברור שהוא לא יקבל אותה. שאחרת העונש שקיבל יבוטל בפועל [וספק אם זה מה שיקרה].

      ולכן, כדאי שינסה לקבל המתקת עונש הריתוק שלו באופן שהוא יסתיים לפני היציאה לרגילה.

      אפשר לבקש. מקסימום הבקשה תדחה. אבל אם לא תנסו, סביר להניח שהוא לא יצא לרגילה אא"כ הריתוק שלו כאמור מסתיים לפני הרגילה או בתוך הרגילה ואז הוא יהיה זכאי לרגילה רק את מספר הימים שנותרו לו בין סיום הריתוק לבין סוף הרגילה שלו.

      אפשרות נוספת שיכולה להיות ואת זה צריך לבדוק עם מומחה לדיני צבא [וזה לא הפורום הזה] הוא האם הריתוק כעת מבטל כליל את זכותו לרגילה. או שגם אם לא יצא לרגילה כעת, בגלל הריתוק, הוא יהיה זכאי לרגילה לאחר הריתוק גם אם חבריו ישובו מהרגילה.

      יש לכם זמן לבדוק כעת לפני שהנושא הזה נעשה ממשי.

      • המשך
        שאול | 03/03/2021 19:17

        שלום

        חיפשתי עבורכם באינטרנט ומצאתי עו"ד שמתמחה בדיני צבא ומשפט צבאי.

        לפרטים:

        יצחק שטרית, עו"ד

        טלפון נייד: 052-6818637

        טלפון במשרד: 03-6914775

        דוא"ל: shittrit1@bezeqint.net

        פקס: 03-6914706

        נ.ב. - זה לא אני בתחפושת אלא עורך דין אחר ממש. כי אחרת הייתי יודע את התשובה ולא מעלה רק אפשרויות.

        בהצלחה!