בדיקת קורונה בהוראת המעסיק

  • בדיקת קורונה
    גבריאל | 27/02/2021 10:27

    בוקר טוב
    בעניין בדיקות קורונה שנשלחתי על ידי המעסיק וניקו לי ימי חופשה,
    קיבלתי תשובה השבוע מהאחראית
    שלי שדיברה עים המנהל שטען שהוא יכול להחזיר לי את הימי חופשה ואני לא יקבל תשלום עבור ימי בדיקות הקורונה שנשלחתי ע"י
    המעסיק ושהמנהל בדק את זה מול עו"ד של החברה בה אני עובד מה עלי לעשות? תודה מראש.

    • בדיקת קורונה בהוראת המעסיק
      עו"ד לילך אקרמן | 27/02/2021 19:40

      שלום רב

      אין עדין פסיקה בנושא זה ולכן אין תשובות חד משמעיות של נכון ולא נכון אלא היקש מרוח פסיקות אחרות. על פניו ככל והמעסיק דרש ממך להיעדר לשם ביצוע בדיקה רפואית שנדרשת לשם העבודה זה נחשב כשעות עבודה לכל דבר ועניין ועל המעסיק  לשלם בעבור שעות אלה.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il