הרעת תנאי העסקה

  • הרעת תנאי עבודה
    Regina Feigin | 26/02/2021 11:32

    אני עובדת בחברת הייטק כבר כ 10 שנים. הפרוייקט האחרון שעבדתעובדתי כמקור חוץ קיצץ לי את התקן. לכן המינהל הישיר שלי הוריד לי באחוזי משרה עם הודעה של שבועה מראש. הרים זה חוקי ההתנהלות הזו?

    • הרעת תנאי העסקה
      עו"ד לילך אקרמן | 27/02/2021 19:26

      שלום רב,

      על פניו מדובר בהרעה בתנאי העסקה.

      ככל ולא תתלונני על ההרעה ותסכימי לעבוד בתנאים אלה תחשבי כמי שמסכימה להם בהתנהגות.

      ככל ואת לא מסכימה לשינוי זה את רשאית להתפטר בדין מפוטר אך זאת רק לאחר התראה בכתב למעסיק כי באם לא ישיבך להיקף המשרה הקודם תעשי זאת וככל והוא לא מתקן את ההפרה אז להודיע לו על התפטרותך בדין מפוטר נוכח אי תיקונה

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il