שלום חברים , מנסה לאתר פס"ד ע "א 569/80 ולא מוצא ,

  • שלום חברים , מנסה לאתר פס"ד ע "א 569/80 ולא מוצא ,
    YEHUDA | 25/02/2021 21:28

    שלום חברים , מנסה לאתר פס"ד ע "א 569/80 ולא מוצא , מוצא הרק איזכורים שלו

    צד שכנגד טוען שפס"ד זה מוכיח שלא חלה אחריותעל השולח כאשר השלוח חורג מהסמכות שניתמנה לו

    להבנתי ס 14 בפקודת הנזיקין הוא חדמשמעי

    כשהמחוקק רוצה לפטור הוא עושה זאת ס56 לפקודת החברות לדוגמא , וגם בו יש החרגות להחרגות

    אם יש מי שיכול לאר הפס"ד - אודה מאד

    כמו כן אשמח לשמוע דעתכם האם שולח פטור מאחריות כאשר שלוח חורג מסמכותו [השולח קיבל מוצר להעבירו באמצעות השלוח ל X ובפועל השלוח העבירו ל Y]

    תודות!