לא. כבר נפסק שוואטסאפ אינו אמצעי למסירה

  • האם בעל דין יכול לדוור לי באמצעות ווטסאפ?
    יוסי | 25/02/2021 15:36

    האם בעל דין יכול לדוור לי באמצעות ווטסאפ, מבלי שנתתי אישור לדוור לי בווטסאפ? האם זו נחשבת מסירה משפטית כדין? במידה ומדובר במספר טלפון לא מוכר, שאינו בין חברי הווטסאפ שלי, ואני מחליטה לחסום את אותו מספר מבלי שקראתי את ההודעה, האם אני יכולה להודיע לביהמ"ש שלא המציאו לי?

    • לא. כבר נפסק שוואטסאפ אינו אמצעי למסירה
      שאול | 27/02/2021 21:13

      אבל עולה שאלה האם במקרה זה בו אתה מאשר שקיבלת את המסמכים, לא קמה חזקת הידיעה.

      ולכן מומלץ שתעביר לו כתובת מייל, על מנת שישלח לך את המסמכים.

    • האם מסירת כתב טענות בוואטסאפ נחשבת למסירה כדין?
      עו"ד אלי מור | 28/02/2021 16:34

      יוסי שלום רב

      מסירה באמצעות אפליקציית וואטסאפ אינה נחשבת למסירה של כתב בי-דין.

      לא ציינת באיזה שלב של ההליך מדובר, אך בכל מקרה, על בעל הדין לבצע מסירה אישית כדין.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il