תשלום שכר

  • תשלום שכר
    נטלי | 24/02/2021 22:45

    שלום רב!

    בחודש ינואר השנה,בזמן מילוי טופס 101, טעיתי ברישום מספר חשבון בנק. מועד קבלת השכר שלי ב-10 לפברואר. בדקתי חשבון רק ב15/02 וראיתי ששכר לא נכנס. מייד פניתי למנהלת ישירה,ומנהלת חשבונות. התשובה של מנהלת חשבונות הייתה שהיא כרגע נמצאת מס  ימים בחופשה בביתה. ( לא בידוד אלא חופשה רגילה), והיא תגיע רק בעוד 5 ימים לעבודה ותבדוק את העניין. אני ערכתי בדיקה מול הבנק, הכסף הגיע לחשבון לא קיים. התבקשתי עיי פקידי הבנק  להמציא מכתב מחברה ולבקש לחזיר כספים לחברה.   ביקשתי מהחברה לעשות העברת IBAN-סירבו,  פניתי למנהלים. עם בקשה להוציא מכתב לבנק כדי שיחזירו את הכסף לחברה גם סירבו בטענה שזו טעות שלי, לכן זאת לא עבודה שלהם ושאני אפעול מול הבנק.  הבנק מסביר שהם יכולים לבצע העברה רק לאחר קבלת מכתבים מהמעסיק שלי. שאלה: האם מקרה זה נחשב להלהנת שכר?

    כמובן, ששאלתי את המנהלת הישירה מס  פעמים לגבי התקדמות הנושא, הדבר עיצבן אותה, היא צעקה עליה,  השאירה הודעות וואסאפ  פוגניות . אסרה לפנות אליה   , למנהלת חשבנות ולכל עובדי החברה.  לטענתה, אני צריכה לסדר את העניין . רק שלבנק דרישות אחרות. מה עלי לעשות במקרה זה? האם המנהלת ישירה שלי הייתה אמורה לעזור בנושא? חשוב לציין שפוטרתי בסגר הראשון ומקום העבודה זה למרות ההתעמרות  חשוב ל ביותר.

    בנוסף, מנהלת צרחה עלי ולא פעם אחת, היום כבר אזלו כוחותיי, עלה יל חץ דם . ביקשתי מבן זוגי לכתוב לה הודעת ווטסאפ על כך שלא אצליח להגיע לעבודה עקב מצב הבריאותי. מנהלת השאירה לי הודעה קולנית בוואטסאפו והאשימה את בן זוגי בהטרדה, כי לקח ממני מס ' טלפון שלה ו העיז לכתוב לה הודעה.

    מה עלי לעשות במקרה זה?  האם המקרה נחשב להלנת שכר , הרי  זו טעות שלי.

    האם התנהגותה של המנהלת נחשבת להתעמרנות?  למרות זאת אני די פוחדת מכל הצוות מנהלים וגם אם ניתן להגדיר את התנהגותה  כהתעמרנות,, אני ממש חוששת להגיש תביעה בנושה הז.

    מחר אני מגישה מכתב התפטרות עקב התנהגותם הלא הולמת דל המנהלים.

    השאלה העיקרונית, איך עלי לפעול בנוגע החזרת הכספים.

    תודה