שכירות דירה

  • מאשים בהודעה
    סילביה | 23/02/2021 09:34

    קיבלתי הודעה מבן בעלת הבית שבו גרתי  עד ינואר בשכירות שבה כתוב ככה:

    אני מבין שנכנסת לדירה ללא הייתר וגרמת לנזק למקרר?

    זה לא נכון
    אין לי מפתחות כי החזרתי אותם ברגע שעזבתי את הדירה והמקרר היתה שלי ואני חתכתי לה הכבל כי הוא לא היה בסדר והיה לו צורך להחליף אז נשאר שם למקרה שמי שיבוא במקומי ישתמש בו אם צריך אחריי תיקון הכבל ובעיות רטיבות בבית שהביאו קצר חשמלי שבעלת
    הבית לא הצליחה לסדר
    וזה היה זמן רב לפני לעזוב כשעוד גרתי בדירה
    אני חייבת לדאוג או לעשות משהו
    כי אני חושבת שהם מנסים לחפש אותי כי יש אצל מבקר המדינה תלונה שלי לגבי הסירוב של בעלת הבית להחליף שם בשעון תשלום מראש ובגלל שימוש של נתונים שלי כדי להמשיך להשתמש בו על שמי
    תודה מראש

    • שכירות דירה
      עו"ד צבי וישנגרד | 14/03/2021 20:11

      שלום רב,

      אנא כתוב שאלתך בפורום נדל"ן.

      בברכה,

      צבי וישנגרד, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      תובל 11, (בית לז-רום) רמת גן
      טל': 03-9786685; מייל: zvi@zvilaw.co.il