עו"ד שכיר עם הכנסה חד פעמית כפרילנסר

  • פרילנס
    נאור | 23/02/2021 09:29

    האם עורך דין שכיר יכול לקבל תשלום חד פעמי עבור עבודה פרטית חד פעמית כפרלינס שהמשלם ינכה מס במקור, כמו שכר סופרים או רק סופרים ואמנים רשאים לפי חוקי המיסים? באיזה אופן?

    • עו"ד שכיר עם הכנסה חד פעמית כפרילנסר
      עו"ד משה (מוש) גבע | 08/03/2021 18:48

      יש לפנות לפקיד השומה באזור המגורים ולבקש אישור ניכוי במקור להכנסה חד פעמית.

      מתן האישור נתון לשיקול דעת מקומי ולכן אי אפשר להבטיח אם ואיך ינתן האישור.

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      שותף ומנהל סניף תל - אביב
      סלי אילון ושות' - משרד עורכי דין מיסים
      יעוץ וליווי מקצועי ומשפטי בתחום המיסים

      רח' הארבעה 28 ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@gevalaw.co.il