הארכת מועד לבקשה להישפט על דו"ח קורונה

  • הארכת מועד להגשת בקשה להישפט דו"ח קורונה
    ויאם | 15/02/2021 16:58

     נכון שזה פורום פלילי אבל לשאלה שלי יש נגיעה קטנה לסדרי הדין.

    האם יש חיה כזאת: הארכת מועד להגשת בקשה להישפט על עבירה של הפרת בידוד למשל?

    מה הפרוצדורה בעניין ? למישהו יש מושג ?

    • הארכת מועד לבקשה להישפט על דו"ח קורונה
      עו"ד אמיר מורשתי | 17/02/2021 11:39

      ויאם יקר, חיפשתי עבורך באינטרנט ומצאתי כי ניתן להגיש בקשה להארכת מועד להגשת בקשה להישפט וזאת דרך האתר הייעודי לכך במשטרת ישראל כשהבקשה אמורה להיות מגובה בנימוקים רציניים. רצ"ב הקישור לאתר:

      https://www.gov.il/he/service/corona-fines-cancellation-contact-center

      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי