הגשת ערעור בתביעה קטנה

  • הגשת ערעור בתביעה קטנה
    אילן | 14/02/2021 07:33

    איחרתי לדיון בתביעה שהגשתי. לאחר חצי שעה המתנה ניתנה החלטה בהעדרי שכללה תשלום של 500 ש"ח הוצאות לשני הנתבעים (500 כל אחד).
    הגשתי ערעור כי היו לי נסיבות מוצדקות ואני מקווה שהערעור יתקבל. בהחלטה על הגשת הערעור רשמה השופטת - "לתשובה בתוך 15 יום". אני מניח שהכוונה לתשובה מהנתבעים.

    אני יודע שעד שדואר רשום מגיע, יכולים לעבור גם חודשיים ואין לי בעיה עם זה.

    השאלה שלי היא לגבי התשלום לנתבעים? בערעור ביקשתי לעכב את התשלום (כאמור - אני אמור לשלם תוך חודש). מה הדין לגבי התשלום לנתבעים את לא מגיע מענה מהם תוך חודש ממתן פסק הדין?