הבדל זכויות

  • הבדל זכויות
    רוני | 11/02/2021 14:36

    תודה על התשובה למיל הקודם לגבי זכויות לאדם בין 90 פינוי בינוי נותן פריווילגיות מרחיקות לכת ע"פ החוק והם ידועות שאלה ראשונה תמ"א 38/2 נותנת את אותם זכויות בשני המקרים הורסים את הבית ואדם המבוגר חובה טראומה הרצון הוא לא לעבור את הסיוט

    ידוע לי שצריך  80% אישור דירים

    ידוע לי בפינוי בינוי יש אפשרות לקבל כסף ואו שתי דירות ואו מימון בית אבות

    תודה