רעש עבודה

  • רעש עבודה לפני 7בבוקר ואחרי19 בערב
    אושר טהר | 05/02/2021 10:14

    איך אפשר לפתור את בעיית המשאיות בטון ומשאבות בטון וצעקות העובדים לפני 7 ואחרי 19
    המשאיות מגיעות כבר ב6 ורבע צופרים והעובדים צועקים אחד לשני
    ובערב העבודות ממשיכות אחרי 19:30 ולפעמים גם אחרי 20:00.

    • רעש עבודה
      עו"ד אילן הלוי | 10/02/2021 07:46

      אושר שלום רב

      ראשית - בהיתר הבניה (בדפים הנלווים לו) מצוין לרוב שעות עבודה מותרות. בדר"כ יש היתר לחרוג משעות אלו במקרה של יציקה.

      שנית- גם אם עובדים בשעות מותרות אין היתר לעשות רעש שאינו נחוץ וחזק מהרגיל.

      מציע כי גם תבדוק את ההיתר וגם תתלונן במוקד העירוני בכל פעם שזה קורה.

      אני מניח שהבניה בשלב התחלתי שהוא אכן יותר רועש. כאשר ישלימו את שלד הבנין יהיה יותר רגוע.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com