אי הסכמה לחלוקת רכוש האם זה נחשב לסרבנות גט

  • חיוב גט לפני חלוקת רכוש
    מיכל | 02/02/2021 19:38

    שלום אני פרודה שנתיים וחצי ללא ילדים מתקיים תיק בבית הדין הרבני בו הבעל הגיש תביעת גירושין וחלוקת רכוש. התקיימו שני דיונים בלבד בו לא הגיעו להחלטות בנוגע לרכוש ולסיכוי לשלום בית לאחר מכן הבעל הגיש בקשה למינוי אקטואר ושמאי על דירת המגורים שכרגע בבנייה וכן בקשה לסידור גט. בית הדין אישר את בקשתו ואני לא הסכמתי כרגע טוענים שאני סרבנית גט למרות שהסכמתי להתגרש אך לא לפני שאקבל את זכויותיי. מה עליי לעשות ?

    • אי הסכמה לחלוקת רכוש האם זה נחשב לסרבנות גט
      טו"ר יצחק עמרני | 03/02/2021 10:10

      היי מיכל,

      היות והסכמת להתגרש, אזי ביה"ד מבקש להפריד בין נושא הגירושין לנושא הרכוש.  אם ברצונך לדון בנושא הרכוש ולסגור את כל הנושאים טרם סידור הגט, אזי מדוע הסכמת להתגרש?
      שאלה נוספת, האם ביה"ד קבע דיון הוכחות בנושא הגירושין? האם הובאו כנגדך עילות גירושין?

      הייתי מציע לך להתייעץ ולבחון את הנושא לעומק, האם קיימים כנגדך עילות גירושין והאם קיימת אופציה לחזרה מהסכמתך.

      בברכה,

      יצחק עמרני, טו"ר ועו"ד
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      מצדה 7 בני ברק, מגדל בסר 4 קומה 8
      טל': 03-6185868; נייד 050-2200142 מייל: izchke@gmail.com