"השכן שלי נכנס לבית שלי ונאבק בי עם סכין עד שהמשטרה הגיעה"

  • תקיפה בתוך ביתי
    יציק | 02/02/2021 11:14

    שכן נכנס לביתי לאחר ויכוח שהתנהל בפתח הדלת ביתי, דחפתי אותו והוא טפס סכין מהמטבח שלי, ניהלתי אתו מאבק, תוך כדי התקשרות למשטרה, הוא נפצע מהסכין שהוא יחזיק בגלל המאבק, נסע גם להוציא לי את העניים עם אצבעותיו, הצלחתי לסלק אותו מהבית והמשטרה אז הגיע.

    איזה סוג טביעה ניתן לעשות ואיך אוכל להיות בראש שקט שהוא לא אנסה שוב לתקוף אותי?

    • "השכן שלי נכנס לבית שלי ונאבק בי עם סכין עד שהמשטרה הגיעה"
      עו"ד אמיר מורשתי | 02/02/2021 12:55

      פונה יקר,

      ראשית, צר לי לקרוא על החוויה הקשה שעברת ועל תחושת חוסר הביטחון אשר באופן טבעי אתה חש כעת.

      אני מקווה שהעובדות שאתה מתאר ברורות אף למשטרה - וכי השכן לא התלונן עליך תלונה שקרית לפיה אתה תקפת אותו וכתוצאה מהתקיפה הזו הוא נפצע - אם הוא הגיש כנגדך תלונה שקרית, הייתי ממליץ לך להיעזר בעו"ד בכדי לסגור את התיק נגדך.
      מבחינת האפשרות לתבוע את השכן, הרי שניתן להגיש כנגדו תביעה נזיקית.

      לעניין החשש שלך שמא הוא יתקוף אותך בשנית, עצתי לך לפנות לבית משפט השלום בבקשה לצו למניעת הטרדה מאיימת, אשר ימנע ממנו אפשרות ליצור עמך כל קשר.

      מקווה שהייתי לך לעזר.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי