מה יש לכלול בתצהיר

  • תצהיר עדות ראשי
    יעל | 01/02/2021 23:04

    האם בתצהיר עדות ראשי אני צריכה לטעון שילמתי לחנות 50,000 שח בגין המטבח ולא קיבלתי אותו ולכן הנתבע צריך להשיב לי סכום זה. או לא צריך לציין שהוא ישיב לי את הסכום כי זה היה בכתב התביעה. (כלומר האם לטעון גם את הסעד).

    בנוסף, החנות סיפקה לי גם שולחן האם אני יכולה לבקש בתצהיר פיצול סעדים על ניפוח העץ שנוצר עקב מים לאחר הגשת התביעה? השופטת לא אישרה לי לתקן את כתב התביעה בעניין זה.

    תודה

    • מה יש לכלול בתצהיר
      עו"ד שי בייזר | 07/02/2021 16:02

      שלום יעל,

      בתצהיר עלייך לכלול את העובדות המקימות לך את הסעד, ולא חייבת כלול גם את הדרישה לסעד.

      את כמובן יכולה לטעון, אם זה המצב, כי פנית ישירות לחנות ולא קיבלת מהם פיתרון.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il