האם ניתן להגיש תביעה בעילום שם?

  • תביעה ייצוגית נגד החברה בה אני עובד
    אילן | 31/01/2021 18:43

    במסגרת עבודתי, נחשפתי לכך שהחברה בה אני עובד אינה מיישמת רגולציה כלשהי בשל קושי טכני שאינו מאפשר יישום של הרגולציה הזו. העניין הזה עשוי להיות רלוונטי לעשרות אלפי לקוחות שהרגולציה הזו אינה מתקיימת בחשבונם ,קרי עשוי להוות בסיס לתביעה ייצוגית.

    איפה זה מעמיד אותי כעובד החברה (אני מועסק על בסיס הסכם קיבוצי. האם למשל ההסכם הזה מונע את המעביד מלפטר אותי אם אתבע אותו)?

    האם באפשרותי לתבוע תביעה ייצוגית בעילום שם?

    • האם ניתן להגיש תביעה בעילום שם?
      עו"ד עמירם טפירו | 31/01/2021 21:00

      היי,

      קיימים פתרונות שונים. קיימות תביעות ייצוגיות רבות שתחילתן במידע שהועבר מתוך חברה כזו או אחרת.

      אני ממליץ לך לפנות לעו״ד לייעוץ אישי בסוגייה זו. (ההתייעצות עצמה הינה כמובן חסוייה).

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      דניאל פריש 3, "המגדל" קומה 15, ת"א
      טל': 03-6078888; מייל: amiram@tab-law.co.il

    • תפנה אל גוף למימון תביעות
      רועי | 01/02/2021 07:36