שינוי חד צדדי בהסכם עבודה

  • שינוי חוזה העסקה
    נדב | 27/01/2021 22:58

    שלום, המעסיק הושיב אותי לעדכן חוזה ללא הכנה מראש לאחר שינוי שסוכם בתנאי השכר. בחוזה הוכנס שינוי בו פרק הזמן שעליו אני צריך להודיע טרם עזיבה הוא ארוך ב50% משהיה.. אני לא מוכן לכך. האם מדובר בהפרה משמעותית של תנאי העבודה והרעה בתנאים? מה האפשרויות העומדות בפני?
    תודה

    • שינוי חד צדדי בהסכם עבודה

      שלום רב,

      המעסיק אינו רשאי לשנות חוזה עבודה קיים  באופן חד-צדדי וללא הסכמת העובד

      אם השינוי מהווה הרעה מוחשית בתנאי העבודה, הרי שעומדת בפני העובד הזכות להתפטר בדין מפוטר.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com