פיצוי כאשר התביעה "נבלעת" בתגמולי המל"ל

  • נזיקין
    אא | 27/01/2021 11:27

    שלום וברכה,

    בעלי פצע בתאונת עבודה בשנת 2017

    רק לפני כחודש התקבל פשרה

    לאחר מכן הסתבר לנו שמגיעים לו עוד 25% מכיוון שזה תביע הנבלעת

    עורך דין שלו בהתחלה אמר לא ולא לא זכאי, מכיוון שהייתי עקשנית וטענתי שכן זכאי - עכשיו אומר לנו צריך לקבוע דיון ותבוא לטעון!!!!

    מה הוא עשה למה זה קרה ואיך מתמודדים עם הבעיה? האומנם צריך דיון ?

    אנחנו ממש חיכינו לפיציים כידוע לכן לאחר שמל"ל מקזז נשאר גרושים ואם לא נקבל 25% נוספים ממש ממש מתקשים כי בעלי בעל נכות ביד ימין דומיננטית.

    תודה רבה רבה מראש

    • פיצוי כאשר התביעה "נבלעת" בתגמולי המל"ל
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 02/02/2021 18:46

      שלום רב,

      אם הנתבעים / אחד מהנתבעים הוא מזיק שאינו המעסיק, ובית המשפט מוצא כי יש להטיל עליו אחריות לקרות התאונה , במקרה כזה כאשר התביעה "נבלעת" בתגמולי המוסד לביטוח לאומי, מגיע לתובע מהמזיק שאינו המעסיק, פיצוי בשיעור 25% מגובה הנזק שנפסק על ידי בית המשפט.

      בהצלחה

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com