במהלך נסיעה נפל מפגע על הרכב- את מי תובעים?

  • פגיעת פגוש אחורי
    רונה | 27/01/2021 10:56

    בוקר טוב, לפני יומיים נסעתי בכביש 4. רק לצורך חידוד העניין. חשוב לי להבהיר כי הכביש מלא עבודות כביש רבות לאורך כל הנסיעה. בכול מקרה, תוך כדי שאני נוהגת ברכב, לפתע שומעת חבטה חזקה מאוד בפגוש, במראה לא ראיתי. אולם, רק לאחר שעצרתי באמצע, גילית כי כול הפגוש האחורי שלי מרוסק כלפי פנים, כאילו נכנס בו משהו. עכשיו ברור לי, ולכל מי שרואה את הפגיעה כי נכנס בו איזה חלק מאתרי העבודות הרבים בדרך, אבן או כלי מאסיבי. אני לא מצליחה להבין עכשיו מה עליי לעשות? מול  מי לדבר ואת מי הביטוח צריך לתבוע? בוא נגיד בצורה עדינה כי הפועלים לא שיתפו פעולה כאשר ניגשתי לדבר איתם.

    • במהלך נסיעה נפל מפגע על הרכב- את מי תובעים?
      עו"ד עדי רחמים | 01/02/2021 22:41

      רונה שלום.

      ככל ורכבך ניזוק ממפגע בכביש ו/או כלי עבודה במסגרת עבודות בכביש שבוצעו במקום, הנך זכאית לתבוע את הרשות העירונית ו/או החברה המבצעת את העבודות בגין נזקי הרכוש שנגרמו לך.

      במקרים מסוג זה מאוד חשוב התיעוד ממועד האירוע כגון צילומים של העבודות שבוצעו, של המפגע ומקום התאונה, דיווח סמוך ככל הניתן.

      לחילופין הנך יכולה לתבוע את ביטוח המקיף של רכבך ככל וקיים.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com