יש לפנות לייעוץ משפטי פרטני

  • שיבוש הליכים-הגשת דו"ח כוזב ע"י אפוטרופוס לדין
    דנה | 26/01/2021 21:04

    בבית משפט לענייני משפחה התנהל דיון שבו מינו אפוטרופוסית לדין לילדה שלי.

    בקצרה-בעקבות ויכוח ביני לבינה אביה הנחה אותה להזמין משטרה בטענה שאני נוהגת בה באלימות. המשטרה הגיעה, חקרה הבינה שהילדה נדרשה לשקר, אולם מאותו היום ,אביה לקח אותה וניתק אותה ממני. בבית המשפט השופט החליט למנוע ממני קשר עם ביתי ולא הבנתי מדוע. מצבי הנפשי היה קשה מאוד, עברתי טיפול פסיכולוגי. כשהתאוששתי מרוע הגזרה, החלטתי לקרוא לראשונה את התיק- בדו"ח שכתבה האפוטרופוסית לדין. נכתבו עלי דברים איומים שלא היו ולא נבראו ובאחד הסעיפים אף נכתב  "עובדה מוגמרת היא, שהתרחש ארוע אלים באותו יום...". נגשתי למשטרה ביקשתיאת הדו"ח מאותו היום, אך נאמר לי שהילדה הודתה ששיקרה וכמו כן הר.פ. שלי נקי. לאור זאת הבנתי כי החלטת השופט נבעה מהדו"ח של האפוטרופוסית לדין  ועל כן לא ייחס שום חשיבות לתסקיר של העו"סית לסדרי דין, שהציגה טענות הפוכות.

    מיותר לציין כי האפוטרופוסית לדין גרמה נזק עצום גם לילדה שלי, לאחים הנוספים שלה וגם לי, יתרה מכך, היא שיבשה הליכים ע"י הגשת דו"ח כוזב ואף הכפישה את שמי על לא עוול בכפי. מה ניתן לעשות בגין כך?

    תודה מראש

    • יש לפנות לייעוץ משפטי פרטני
      עו"ד אדם אשכנזי | 04/02/2021 11:25

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il