הגשת בקשה לפני קדם משפט

  • מועד הגשת בקשת היפוך סדר הראיות -לפי התקנות הישנות
    לואיס | 26/01/2021 13:57

    שלום לכולם,

    יש לי קדם משפט עוד כמה שבועות. מדובר בתיק ישן אשר כל ההוראות בנוגע לבקשות ולקדם משפט אינן חלות לגביו, לפחות לא אוטומטית.

    אני רוצה לבקש בתיק את היפוך סדר הראיות, שכן למעשה אין לצד השני טענות בנוגע לתביעה, אלא רק טוען לקיזוז.

    האם עליי לבקש את זה בכתב לפני קדם המשפט, או שאני יכול לטעון את זה רק בקדם המשפט עצמו?

    תודה מראש!

    • הגשת בקשה לפני קדם משפט
      עו"ד טליה שנברגר | 28/01/2021 16:57

      שלום רב,
      מציעה לך להגיש את הבקשה לפני כך שגם אם תינתן החלטה "יידון בקדם המשפט", אתה מצידך העלית את זה קודם והשופט כבר הספיק לחשוב על העניין.
      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talyashenberger@gmail.com