תקיפה על ידי שותף לדירה והתמודדות עם עלילה

  • תקיפה על ידי שותף לדירה
    יואל | 24/01/2021 09:18

    שלום. שבוע שעבר הותקפתי ע"י שותף שלי לדירה בסכין ועצרו את שנינו כי הוא התלונן עלי שאני תקפתי אותו תחילה. אותי שחררו באותו הערב ואותו עצרו עד למחרת למשפט, שבו הוארך מעצרו ב 48 שעות. לאחר 48 שעות, הוא לא מצא מישהו שיבוא לחתום עליו ערבות ולכן השאירו אותו עוד 24 שעות. היום הוא משוחרר. אסור לו להתקרב לדירה 30 יום ואלי 45 יום. כרגע התיק עדיין בחקירה, אבל אני לא רוצה שיגרר ויגיע למצב שיש לי תיק במשטרה על משהו שהוא לא נכון, כי הוא מעליל עלי עלילות שלא היו ולא נבראו.

    אני מעולם לא הייתי בסיטואציה כזאת או אחרת עם המשטרה ואני לא מכיר את החוקים.

    האם יש לי מה לחשוש?

    המשטרה נותנת לי הרגשה שהם בצד שלי, אבל חברים אומרים לי לא לסמוך על המשטרה, גם אם עושים לי פרצוף נחמד.

    קראו לי כבר פעם אחת להשלמות חקירה בתחנת שכונות (בר לב 100, ת"א) וביום שני רוצים שאגיע שוב.

    מה עלי לעשות?

    בברכה. מיכאל

    • תקיפה על ידי שותף לדירה והתמודדות עם עלילה
      עו"ד אמיר מורשתי | 27/01/2021 13:28

      יואל יקר, ככל והשותף לדירה התלונן כי אתה תקפת אותו תחילה, הרי שייתכן מאוד ששווה לך לבקש לערוך עימו עימות במשטרה וכן שווה לשקול בדיקת פוליגרף לפחות פרטית עבורך. בסופו של יום, בהחלט הייתי שוקל במקומך להיוועץ עם עו"ד פלילי מנוסה לפני ההגעה לתחנת המשטרה בכדי שהוא יוכל לשמוע את מלוא פרטי הסיפור וליתן לך ייעוץ מיטבי. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי