חניה לא רשומה בטאבו

  • חניה בטאבו
    גלית כהן | 19/01/2021 21:44

    שלום
    אני גרה שכונה פרטית שבו יש בניין ובתים דו קומתיים
    וחניה משותפת לכל אחד חניה (לא בטאבו)
    אני גרה כבר שנים וחונה קבוע בחניה הצמודה לביתי גם קודמי בדירה חנו תמיד בחניה הזו
    עכשיו בא דייר חדש וטוען שהחניה שלו והציג לי אישןר זכויות
    עם סימון שהחניה הזו שלו
    אציין שהדייר הקודם בדירה שלו מעולםםם לא חנה בחניה זו הוא העדיף חניה אחרת שממנה יכל לראות את רכבו מהחלון
    הוא הזמין לי כמה פעמים משטרה אך ברגע שהמשטרה בדקה ונוכחה לדעת שאין טאבו אז היא לא התערבה
    עכשיו שלח לי מכתב התראה מעו"ד
    האם האישור זכויות קביל אף על פי שאין טאבו ? האם אנמ יכולה לחלוק על כך ? החניה ממש צמודה לבית שלי
    אשמח להכוונה
    או שעלי לוותר

    • חניה לא רשומה בטאבו
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 21/01/2021 12:57

      שלום גלית,

      לפני מתן תגובה לשכן עליך לבחון את חוזה הרכישה שלך ואת המפרט ולראות האם הוא כולל חניה צמודה ומה מספרה.

      בנוסף כדאי לברר אצל החברה המשכנת אם הוצמדה לדירתך או לדירות אחרות חניה.

      כדאי לדעת, שעצם השימוש בחניה הקרובה לביתך איננו מבסס זכות קניינית.

      מומלץ להעזר בעו"ד כדי לברר עד כמה מבוססת טענת השכן.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com