לא קיבלתי את מלוא התשלום

  • אי קבלת תשלום מלא על ביטול ההעסקה
    אוסנת | 19/01/2021 16:54

    שלום , אמא שלי רכשה מקפיא וקיבלה טוסטר במתנה בחודש אוקטובר ובמהלך ה14- ימי עסקים ניגשתי לבטל את העסקה

    הם לא הסכימו , באותו היום שלחתי להם גם מייל ולא היה מענה מהם , לאחר מכן התקשרתי  שוב אמרו שיבטלו את העסקה אבל יגבו דמי הובלה למרות שהמקפיא מעולם לא הגיע אלינו , ובנוסף יגבו כסף על הטוסטר שקיבלנו מתנה , לאחר חודשים קיבלה ציק שבו הופחת עלות ההובלה 400 ש'ח למרות שבפועל ההובלה עלתה 200 ש'ח ולמרות שלא קיבלנו את המוצר , ועוד 300 ש'ח על הטוסטר שאחרי בדיקה שערכתי עלותו היא לכול היותר 70 ש'ח ועוד 100 ש'ח על ביטול העסקה .מה עליי לעשות ??

    • לא קיבלתי את מלוא התשלום
      ליאור חאיק, עו"ד | 20/01/2021 13:15

      היי

      נשמעת כמו תביעה קטנה קלאסית.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com