שאלתך מצריכה ייעוץ פרטני

  • בגידה של אישה
    אנונימי | 18/01/2021 18:46

    שלום,
    אשתי מנהלת שיחות אישיות עם עובד שעבד איתה לפני 4-5 שנים שיחות שהיא מסתירה ממני, אני נשוי לה 3 שנים פלוס 2 ילדים קטנים ,שנתיים והשני חודשיים, הבן אדם בן 69, ואשתי 23, מנהלים שיחות כבר תקופה,הם נפגשו כמה פעמים בתחנת רכבת בלילה בלי שאדע, וגם אחרי שגלתי היא אומרת שלא אכפת לה שזה מפריע לי והיא אומרת שהם לא עושים כלום,
    שמתי לה לפני שנה מקליט שיחות וכבר הבנתי שהם מדברים הרבה על מין ועל איך הם היו עושים את זה והבנתי שהם היו באותו מיטה שלי ושלה דרך הקלטה, והם כנראה מתים לעשות את זה, עכשיו אני רוצה להיות שקול וחכם ולנסות לבטל לה לפחות את המזונות ומשמורת על הילדים, איזה ראיות צריך בשביל להתגרש ושהמשפט יקבל את הטענות שלי? איזה ראיות קבילות היום? יש לי צילומים של השיחות ברשימת שיחות בטלפון, תודה רבה

    • שאלתך מצריכה ייעוץ פרטני
      עו"ד נתיב רגב | 19/01/2021 12:26

      שלום,

      צר לי מאוד על המקרה.

      ממליץ לך לפנות לייעוץ פרטני עם עורך דין מומחה בדיני משפחה וגירושין.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      לכיש 1, תל אביב

      טלפון: 054-5850018 , מייל: nativregev@hotmail.com

    • השיחות שהקלטת בסתר אינן קבילות כראיה
      חיים | 25/01/2021 12:30

      ובהקלטתן עברת עבירה פלילית מסוג פשע, שעונשה עד חמש שנות מאסר.