לא יכול לעשות רענון נהיגה בגלל הקורונה-מה לעשות?

  • חידוש רישיון נהיגה מותנה ברענון נהיגה
    בן בוגנים | 17/01/2021 19:47

    שלום רב,

    אני צריך לעשות רענון נהיגה עכשיו העניין הוא כזה בגלל הקורונה דוחים את הקורס שוב ושוב.
    ותוקף הרישיון שלי פג ולא רוצים לחדש לי מכיוון שאומרים שאני צריך לעשות רענון נהיגה.

    אני מסביר בתוקף שוב ושוב ללא שום הבנה וסיוע לחידוש הרישיון נהיגה בטענה שאני צריך לעשות רענון נהיגה.

    מה עושים בסיטואציה כזאת משפטית?

    איך אצליח לחדש את הרישיון נהיגה?

    תודה

    • לא יכול לעשות רענון נהיגה בגלל הקורונה-מה לעשות?
      עו"ד אורית כהן | 18/01/2021 22:39

      בן בוגנים שלום.

      במידה ואינך יכול לעשות את קורס ריענון הנהיגה בעטיה של הקורונה אתה זכאי לקבל ארכה ממשרד הרישוי עד לפתיחת הקורסים. יתכן שהיה עליך לעשות את הריענון עוד לפני הקורונה ולא עשית מסיבות שתלויות רק בך- בסיטואציה כזו אין לך להלין אלא רק על עצמך ותאלץ להמתין עד שיתחדשו הקורסים.

      מקווה שקיבלת מענה, בכל שאלה נוספת אני כאן

      בברכה

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com