נפילה מקורקינט כתוצאה מבור בדרך- האם ניתן לתבוע?

  • נפילה מקורקינט עקב בור בכביש
    דינה | 14/01/2021 16:50

    שלום רב, בני נפל מקורקינט מושכר שעליו ברכב בתל אביב, במסלול המיועד לאופניים וקורקינטים. אחרי צילום התברר שהוא שבר את היד. הוא מוזיקאי וגיטריסט ולא יוכל לנגן לפחות חודש. האם זו עילה לתביעה נגד עיריית תל אביב? האם כדאי לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות, או בבית משפט רגיל? יש לנו צילום של הבור. תודה רבה

    • נפילה מקורקינט כתוצאה מבור בדרך- האם ניתן לתבוע?
      עו"ד עדי רחמים | 18/01/2021 23:08

      דינה שלום.

      בנסיבות שתיארת, נראה כי לבנק נגרם נזק גופני כתוצאה מבור/מפגע בדרך בה נסע ולכן נראה כי קמה לו עילה לתבוע את הרשות העירונית בתביעת רשלנות.

      בתביעות מסוג זה, קיימת חשיבות יתרה לפעולות המבוצעות סמוך למועד הנפילה, לכן אמליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני מעו"ד מעורה בתחום.

      בהצלחה והחלמה מהירה לבנך.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com