חניה ממש בכניסה

  • רכבים חונים בכניסה לחניה משותפת
    חניה בכניסה לביניין משותף | 14/01/2021 16:41

    שלום רב,
    חונים רכבים ממש בכניסה לחניה של ביניין משותף וגם באחד הצדדים של הפחים המוטמנים ככה שרכב שרוצה להחנות או לצאת ברברס מאוד קשה.

    האם יש משהו שניתן לעשות במסגרת החוק?

    תודה

    • חניה ממש בכניסה
      יעקבי | 14/01/2021 20:16

      שלום,

      1. אפשר לפנות לעירייה (רשות תימרור מקומית) ולבקש סימון תמרור 820 (מעטפה) על הכביש בכניסה לחניה. תמרור זה אוסר חניה במקום.

      2. אם יש אבני שפה במקום אפשר לבקש לצבען באדום-לבן.

      לאחר מכן אפשר לדרוש אכיפה ע"י פניה לפיקוח העירוני או למשטרה.

      בהצלחה.